JÄSENYYS

Pohjanmaan kissayhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki kissojen ystävät, niin rotukissojen kuin kotikissojenkin omistajat!
 
Jäsenedut
Pohjanmaan kissayhdistyksen jäsenenä saat:
 pallo.jpg halutessasi kaksi jäsenlehteä; Suomen Kissaliiton Kissa-lehden (5 numeroa vuodessa) sekä yhdistyksen oman jäsenetulehden Pohojan Kissin (3-4 numeroa vuodessa).
 pallo.jpg jäsentiedotteet sekä jäsenetulehden mukana että sähköisesti sähköpostilla, Facebookissa tai lukemalla ne yhdistyksen nettisivuilta.
 pallo.jpg mahdollisuuden osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin kuten kansainvälisiin kissanäyttelyihin sekä esittelynäyttelyihin, yhteisille näyttelymatkoille, luennoille, koulutukseen, jäseniltoihin sekä kokouksiin ja muuhun yhdistyksen toimintaan.
 pallo.jpg neuvontapalvelun kahdella kielellä kaikenlaisia kissa-asioissa koskien.
 pallo.jpg pentuvälityksen, jossa kasvattajat voivat ilmoittaa pentunsa myytäväksi ja jonka kautta saat tietoa erirotuisista kissanpennuista.
 pallo.jpg apua jäsenasioiden hoitoon Kissaliittoon
 
POH-KIS-JÄSENEKSI
Voit liittyä jäseneksemme Kissaliiton OmaKissa-palvelussa täyttämällä jäsenhakemuksen.
Hae yhdistyksen jäsenyyttä täyttämällä lomakkeen tiedot. Jos olet jo jonkin Suomen Kissaliiton jäsenyhdistyksen jäsen, niin kirjaudu sisään OmaKissaan tunnuksillasi ja hae jäsenyyttä jäsentieto-välilehden kautta. 

Sinulla on todennäköisesti jo tunnus OmaKissassa, mikäli olet esimerkiksi käynyt aikaisemmin näyttelyissä, tai olet hankkinut melko hiljattain uuden kissaperheenjäsenen. Laita tässätapauksessa viestiä ennen hakemuksentekoa jäsenrekisterinpitäjälle jasenet@pohkis.fi. Varmistetaan tietosi, jotta kissasi ja Poh-Kis jäsenyytesi on varmasti samalla tunnuksella.
 
Rekisteröityessäsi valitse jäsenyhdistykseksesi Pohjanmaan kissayhdistys ry POH-KIS. Alla on esitelty yhdistyksen eri jäsenyyslajit. Tarvittaessa sinua palvelee jäsenrekisterin ylläpito.
Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää hakemusta netissä, voit lähettää jäsentiedot jäsenrekisteriin myös postitse tai puhelimitse.
Jäsenrekisteriin tarvittavat tiedot:
pallo.jpg nimi
pallo.jpg osoite
pallo.jpg sähköpostiosoite
Kun hakemuksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi jäsenmaksulaskun. Kun maksat jäsenmaksusi eräpäivään mennessä laskussa olevaa viitettä käyttäen, saat sähköpostiisi tiedon jäsenyytesi hyväksymisestä ja ohjeet OmaKissa-palvelun käyttöönottamiseen.

Jäsenrekisterin ylläpito
Kaisa Kekola
jasenet@pohkis.fi


raita.jpg

 
JÄSENMAKSUT 2024
Varsinainen jäsen (22€)
pallo.jpg Pohjanmaan kissayhdistys ry:n jäsenyyden ja jäsenedut
 pallo.jpg äänivallan yhdistyksen vuosikokouksissa (vain yli 15-vuotiaat)
 pallo.jpg Pohojan Kissa -tiedotteen sekä Kissaliiton Kissa-lehden liittymisen jälkeisestä numerosta alkaen
Kasvattajan maksama uusi jäsen (12€)
Kasvattajan maksama pentulahjajäsenyys on ensimmäisenä vuonna 12€ sisältäen varsinaisen jäsenen etuudet. Jäsenhakemuksen Lisätietoja-kenttään tulee kirjoittaa maininta pentulahjajäsenyydestä ja kyseisen kasvattajan nimi.
Kasvattaja voi liittää uuden jäsenen rotukissayhdistykseen Omakissa-palvelussa. Tällöin ensimmäisen vuoden jäsenyyden maksaa kasvattaja. Toiminnallisuus on yhdistyskohtainen ja aktiivinen vain mikäli jäsenellä on kasvattajanimi.

• Kun kirjaudut sisään omilla tunnuksillasi, mene Kasvattajanimi-välilehdelle
• Paina Luo kasvattajan maksama jäsenyys -painiketta
• Anna seuraavat tiedot:
• Yhdistys, johon uusi jäsen liitetään (tästä löytyy yhdistykset, joihin kasvattaja itse on jäsenenä)
• Liitettävän henkilön sähköpostiosoite
• Etu- ja sukunimi
• Tallenna tiedot
Muistathan ilmoittaa jäsenrekisterinpitäjälle (jasenet @ pohkis.fi) pentulahjajäsenen muut tiedot. 
Tämän jälkeen kasvattaja saa sähköpostia, josta käy ilmi kenet hän on liittänyt sekä jäsenyyden maksutiedot. Lasku löytyy myös Omakissasta Laskut-välilehdeltä. Myös kasvattajan liittämä jäsen saa sähköpostia, jossa kerrotaan, että kasvattaja on liittänyt hänet jäseneksi. Jäsenyys astuu voimaan sen jälkeen kun jäsensihteeri on jäsenyden vahvistanut.
 
Varsinainen jäsen ilman Kissa-lehteä (17€)
 pallo.jpg Pohjanmaan kissayhdistys ry:n jäsenyyden ja jäsenedut
 pallo.jpg äänivallan yhdistyksen vuosikokouksissa (vain yli 15-vuotiaat)
 pallo.jpg Pohojan Kissi -tiedotteen liittymisen jälkeisestä numerosta alkaen.
Mikäli olet jo jonkin toisen rotukissayhdistyksen jäsen, jonka kautta saat Kissa-lehden, voit liittyä jäseneksemme ilman Kissa-lehden tilausta.
 
Perhejäsen (12€)
 pallo.jpg Pohjanmaan kissayhdistys ry:n jäsenyyden ja jäsenedut
 pallo.jpg äänivallan yhdistyksen vuosikokouksissa (vain yli 15-vuotiaat)
Perhejäsenyys on tarkoitettu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa asuville henkilöille. Perhejäsenyys ei sisällä Kissa-lehteä eikä Pohojan Kissi -tiedotetta.
 
Kannatusjäsen (30€)
 pallo.jpg Pohjanmaan kissayhdistys ry:n jäsenyyden ja jäsenedut
 pallo.jpg puheoikeuden yhdistyksen vuosikokouksissa ilman äänivaltaa
 pallo.jpg Pohojan Kissi -tiedotteen sekä Kissaliiton Kissa-lehden liittymisen jälkeisestä numerosta alkaen.
 pallo.jpg yhden mustavalkoisen sisäsivuilmoituksen Pohojan Kissiin (arvo 16€)
Kannatusjäsenyys on tarkoitettu yhdistystä tukeville yrityksille.
  
Muistathan ilmoittaa jäsenrekisterinpitäjälle (jasenet @ pohkis.fi) mikäli haluat päättää jäsenyytesi Pohjanmaan kissayhdistys ry'ssä. Kiitos!